Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Συνέδριο Restart Balkans II

Στις 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο Restart Balkans II στην αίθουσα Περιφέρειας (πρώην Νομαρχίας) Κομοτηνής.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, φοιτητές και καθηγητές νομικών, οικονομικών και πολιτικών επιστημών, αλλά και σε όσους εκδηλώνουν ειδικό ενδιαφέρον στις θεματικές ενότητες που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τις νεοφυείς επιχειρήσεις, την νεανική καινοτομία, όπως επίσης και τους τομείς των διεθνών σχέσεων, του διεθνούς δικαίου, της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας αλλά και της πολιτικής των τελευταίων χρόνων που ασκείται στα Βαλκάνια. Όπως και στο Restart Balkans I θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Διοργανώτρια είναι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Youth Business Network.

Σκοπός της YBN είναι η ανάπτυξη συνείδησης της νεανικής επιχειρηματικότητας, τον οποίο πετυχαίνει με εθελοντικές δράσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και με συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής για νέους επιχειρηματίες Erasmus for Young Entrepreneurs. Επίσης, βασικός στόχος είναι η προώθηση ευρωπαϊκής κουλτούρας και για αυτό συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus Plus αλλά και διοργανώνει τακτικά σεμινάρια στο εξωτερικό σε συνεργασία με διεθνείς φορείς και αντίστοιχες οργανώσεις.

Επισημαίνεται ότι το συνέδριο υποστηρίζεται από το Γερμανικό Ίδρυμα Friedrich Naumann Foundation for Freedom και τη Διεθνή Οργάνωση Students for Liberty.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο ybn@youngentrepreneurs.eu

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη Youth Business Network στην επίσημη ιστοσελίδα της:
http://youngentrepreneurs.eu/
και στο facebook:
https://www.facebook.com/ybnacademy?ref=bookmarks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου