Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Βιογραφικά Υποψηφίων για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΑΜ (Νομός Καβάλας)- 2016




Αλμυρός Θεοφάνης
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1971. Μέλος του ΤΕΕ από το 1999. Επί μεγάλο διάστημα εργάστηκε ως Ελεύθερος Επαγγελματίας (Εργολήπτης Δημοσίων Έργων). Σήμερα εργάζεται στην Kavala Oil ως επόπτης ασφαλείας. Συμμετείχε στις τελευταίες (2014) δημοτικές εκλογές με τη Δημοτική Παράταξη "Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση" (Κ.Α.Π ). Μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ ως εκπρόσωπος της "Κ.Α.Π". Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.



Αντωνάρα Ελένη
Αρχιτέκτων Μηχανικός (Α.Π.Θ).  Γεννήθηκε στην Καβάλα. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο "Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων" (Ε.Α.Π.). Εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αποσπασμένη ως Εργαστηριακός Συνεργάτης στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου Δράμας του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ, με συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα, Συνέδρια και Workshops με θέματα σχετικά με το Περιβάλλον. Σήμερα είναι Υπεύθυνη Λειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων.


                                                                                                                                                                                                                                    
Ασημής Σταμάτης
Μηχανολόγος Μηχανικός (ΜΠΔ). Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1982. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο: "Οργάνωση Συστημάτων Παραγωγής και Βιομηχανική Διοίκηση".Εργάστηκε ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με αντικείμενο την εκτέλεση Η/Μ μελετών και έργων, την προετοιμασία και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και την εκτέλεση μελετών και έργων Α.Π.Ε. Τα τελευταία 5 έτη εργάζεται ως Υπεύθυνος Παραγωγής μπαταριών λιθίου-ιόντος για τορπίλες υποβρυχίων στην εταιρεία ADVANCED LITHIUM SYSTEMS ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε. (JV της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT Α.Β.Ε.Ε. και της ATLAS ELEKTRONIK GmbH). Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ" και από τον Ιούνιο του 2015 Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Ανατολικής Μακεδονίας. Μέλος της 3μελούς Γραμματείας της Παράταξης "ΟΡ.ΜΗ".Έχει διατελέσει μέλος και επιμελητής σε πολλές Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ-ΑΜ.Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 



Βαρίτης Μιχάλης
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1985. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ΄όπου αποφοίτησε το 2009. Από τον Απρίλιο του 2010 έως σήμερα δραστηριοποιείται ως Μηχανικός Ελεύθερος Επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου με έδρα την Ελευθερούπολη. Τον Οκτώβριο του 2013 απέκτησε την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτιρίων. Συμμετείχε στην κίνηση "Μηχανικοί του Παγγαίου" για τη γνωμοδότηση σε τεχνικά ζητήματα του δήμου και σε πλήθος ομάδων εργασίας του ΤΕΕ-ΑΜ. Το 2013 συμμετείχε στις εκλογές του ΤΕΕ με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 



Βασιλειάδης Λάζαρος
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός. Επίκουρος Καθηγητής στο Εργαστήριο Στατικής και Δυναμικής των Κατασκευών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δ.Π.Θ. Γεννήθηκε στη Λεύκη Καβάλας το 1953. Σπούδασε στο Innsbruck της Αυστρίας και στο Darmstadt της Γερμανίας. 
*  Μέλος της Δ.E τoυ Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. από τo 1990 μέχρι το 2000 και από το 2004 μέχρι σήμερα.
*  Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.(1997-2000).
* Πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι το Φεβρουάριο του 2014.  Εκλεγμένο μέλος της Δ.Ε του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την Παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Εκπρόσωπος της Παράταξης.




Βουρβουτσιώτης Απόστολος
Δρ.Αρχιτέκτων Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1968. Μεταπτυχιακά:(MSc) Ευρωπαϊκό Μάστερ στο Περιβαλλοντολογικό Management, (MBA) Μάστερ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1997 έως το 2002 εργάστηκε ως εργοταξιάρχης στην Τεχνική Ολυμπιακή, project manager (Nürnberg-Incoming),Implementation Manager (Encodex International GmbH), Customer Provisioning Manager (Lucent Technologies). Σήμερα εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Αρχιτέκτων Μηχανικός. Έχει στο ενεργητικό του παρουσιάσεις και Δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια. Έχει διατελέσει επισκέπτης λέκτορας στο ΜΒΑ πρόγραμμα του Πολυτεχνείου Freiberg. Το 2013 συμμετείχε στις εκλογές του ΤΕΕ με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.    
                                                                               
                                                                            

Γαβριηλίδης Σάββας
Πολιτικός  Μηχανικός του ΑΠΘ. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ΔΠΘ. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1974. Εργάζεται στη Διεύθυνση  Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παγγαίου και στο παρελθόν έχει εργαστεί  στο εργοτάξιο  οδοποιίας της Εγνατίας Οδού στην Ασπροβάλτα, στην Τεχνική Υπηρεσία της  ΔΕΥΑ Θάσου και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελευθερών. Συμμετέχει στα κοινά του ΤΕΕ-ΑΜ απο το 2006. Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Γενικός Γραμματέας στη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος στην τρέχουσα περίοδο αντικαθιστώντας στα πλαίσια της εναλλαγής στα "αξιώματα" το συν.Τσακαλίδη Γ.




Γεωργούσης Δήμος 
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, Α.Π.Θ (1984). Είναι παντρεμένος με τη Γιάννα Κατσούλα, Αγρ. Τοπογράφο Μηχ. και έχει δύο παιδιά. Γεννήθηκε το 1961 στη Φιλιαδώνα Δομοκού Φθιώτιδας.
Από το 1986 είναι κάτοικος Καβάλας, 
Ελεύθερος Επαγγελματίας Μελετητής Δημοσίων & ιδιωτικών έργων, κύρια σε μελέτες τοπογραφίας και οδοποιϊας. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών και των συλλόγων Τοπογράφων Μηχανικών Β. Ελλάδος και Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Καβάλας. Εκλέγεται μέλος της αντιπροσωπείας του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. από το 2003. Εκλεγμένο μέλος της Δ.Ε του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την Παράταξη "ΟΡ.ΜΗ".



 
Γιακουμής Ανδρέας
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1974. Απόφοιτος του Δ.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Υδραυλική Μηχανική» και υποψήφιος Διδάκτορας στο Δ.Π.Θ. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1999, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως μελετητής ιδιωτικών και δημοσίων έργων και ως εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Πιερέων. Το 2007 διορίστηκε στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και ασχολήθηκε κυρίως με την επίβλεψη Δημοσίων Έργων καθώς και την εκπόνηση και επίβλεψη μελετών Δημοσίων Έργων. Το 2011 μετατάχθηκε στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Καβάλας, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη ΟΡ.ΜΗ".Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.     



Ιερωνυμάκη Ζωή
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο "Σύγχρονες Γεωδαιτικές Εφαρμογές". Γεννήθηκε στην Καβάλα  το 1982. Από το 2006 εργάζεται  ως Ελεύθερη Επαγγελματίας Τοπογράφος Μηχανικός. Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ του Συλλόγου Αγρονόμων-Τοπογράφων Νομού ΚαβάλαςΕίναι η 1η της συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.








Καραχάλιος Ιωάννης
Μεταλλειολόγος-Μεταλλουργός Μηχανικός. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1987. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων  του Πολυτεχνείου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Τεχνολογία Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου» και εργαστηριακή εμπειρία στο Lawrence Berkeley National Laboratory (LBNL) του Πανεπιστημίου του Berkeley (California, USA). Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία "Παυλίδης Α.Ε. Μάρμαρα- Γρανίτες" ως επιβλέπων Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας σε λατομεία της Εταιρείας στην περιοχή της Δράμας. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 






Κοντομάρκος Ιωάννης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ (Δ.Π.Θ). Μεταπτυχιακό Δίπλωμα τομέα τεχνολογιών συστημάτων επικοινωνιών & δορυφορικών τηλεπικοινωνιών μηχανικού Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Δ.Π.Θ. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1969. Από το 2000 υπάλληλος Π.Ε Δράμας & από 2.7.08 Προϊστάμενος του Τμήματος Επαγγέλματος Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε Δράμας. Διετέλεσε από 1996 έως το 2010 εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Ηλεκτρολογίας & Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας. Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΑΜ στην περίοδο 2010-2013. Εκλεγμένος μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ"




Κουλούσης Κωνσταντίνος
Πολιτικός Μηχανικός, ΔΠΘ (2011) και Μηχανικός Περιβάλλοντος, ΔΠΘ, (2008). Γεννήθηκε το 1983. Εργάστηκε στο παρελθόν στην εταιρεία ΓΕΩΑΠΟΔΟΣΗ Α.Ε.Μ.Γ.Ε (Κτηματολόγιο Δράμας - Ξάνθης - Κιλκίς - Αλεξ/πόλης), στη Δ.Ε.Υ.Α.Καβάλας ως Μηχανικός Περιβάλλοντος και στην εταιρεία Κ.ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Ε.Ε ως επιβλέπων Μηχανικός στην κατασκευή του μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών Δ. Ξάνθης. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Καβάλα. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών Περιβάλλοντος. Το 2013 συμμετείχε στις εκλογές του ΤΕΕ με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Είναι η 3η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.




Λαζαρίδης Σωτήρης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων-Τμ. Ανατολικής Μακεδονίας (Π.Σ.Δ.Μ.Η-Α.Μ) από το 2006. έως το 2015. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη «Διασφάλιση Ποιότητας». Γεννήθηκε στην Πετροπηγή Δ. Νέστου. Προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρολογικής Συντήρησης στη Βιομηχανία Λιπασμάτων από το 1990 μέχρι σήμερα. Διετέλεσε:
* Μέλος της Δ.Ε του Π.Σ.Δ.Μ.Η-Α.Μ.: 1997 - 2000.
*Μέλος της Δ.Ε του ΤΕΕ-ΑΜ: 2000 -2006.
*Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ: 2006 - 2009.
*Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2000 έως σήμερα. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1997 μέχρι σήμερα μετείχε με ανεξάρτητη παράταξη. Εκπρόσωπος της παράταξης "Μηχανικοί της Ανάπτυξης" στον κλαδικό σύλλογο του ΠΣΔΜΗ. .Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ"Μέλος της 3μελούς Γραμματείας της Παράταξης "ΟΡ.ΜΗ".




Μαρμάνης Δημήτρης
Δρ.Χημικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1958. Μεταπτυχιακό: «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής» ΕΑΠ. Από το 2010 εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Δ.Π.Θ. Εργάστηκε από το 1987 έως το 2002 στην Αθηναϊκή Χαρτοποιία (Προϊστάμενος Παραγωγής). Από το 2002 έως το 2007 ως ελεύθερος επαγγελματίας  (εκπόνηση μελετών). Από το 2008 έως το 2010 ως Εργολήπτης Δημοσίων Έργων. Από το 2011 μέχρι σήμερα Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Α.Μ.Θ. Αντιπρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών  Μηχανικών ΑΜΘ. Γραμματέας Συλλόγου Συμβούλων Επιχειρήσεων Α.Μ.Θ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". 
Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 




Μπέρτσιος Ιωάννης
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1989. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Διατέλεσε εκπρόσωπος φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ''Υδραυλική Μηχανική''. Από το 2014 ως σήμερα δραστηριοποιείται ως Μηχανικός Ελεύθερος Επαγγελματίας τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας όσο και σε νησιά του Β. Αιγαίου. Το 2016 εργάστηκε στο Τμήμα Ελέγχου και Έκδοσης Αδειών της Δ/νσης Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Καβάλας. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.



Μπουρλής Δημήτρης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ (Δ.Π.Θ.). Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1986. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον "Προγραμματισμό Η/Υ" (Δ.Π.Θ.). Από το 2013 εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με αντικείμενο τις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες. Ανήκει στο μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.









Μπρούσας Χρήστος
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το έτος 1979. Αποφοίτησε από το Univesita degli Studi di Parma της Ιταλίας το 2005. Από το Μάρτιο του 2006 εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών-κατασκευών ιδιωτικών έργων στην Καβάλα. Το 2009 ιδρύει την ¨ΕΡΓΟΝ¨ Τεχνική Εταιρεία κατασκευής Δημοσίων Έργων και έκτοτε είναι μέλος του ΣΑΤΕ. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Αρχοντοπούλου Δικηγόρο Καβάλας και έχει δύο παιδιά. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 






Μωυσίδης Αργύρης
Πολιτικός Μηχανικός (Α.Π.Θ). Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1976. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος "Engineering Project Management" στο UMIST, Manchester, U.K και στην "Υδραυλική Μηχανική" από το Δ.Π.Θ. Από το 2004 εργάζεται στην Καβάλα ως Ελεύθερος Επαγγελματίας και ασχολείται κυρίως με μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Συμμετείχε σε μόνιμες επιτροπές του Τ.Ε.Ε-ΑΜ. καθώς και σε ομάδα εργασίας με αντικείμενο: "Παρεμβάσεις στον χώρο του επιβατικού Λιμένα Καβάλας". Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ"Είναι η 3η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.




Παπουτσής Σταύρος
Πολιτικός Μηχανικός (ΔΠΘ). Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1981. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Υδραυλική Μηχανική (ΔΠΘ). Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην Καβάλα από το 2005.Είναι η 3η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 











Πεταμίδης Χαράλαμπος
Δρ. Μηχανικός Χωροταξίας - Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1976. Μεταπτυχιακό στο University of LeedsTransport Planning and Engineering”.Διδακτορική διατριβή «Αξιολόγηση πληροφοριακών συστημάτων για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης της κυκλοφορίας, με προσομοίωση της συμπεριφοράς των οδηγών και της κυκλοφοριακής ροής». Ελεύθερος επαγγελματίας-μελετητής από το 2003 στους τομείς του χωρικού σχεδιασμού και των συγκοινωνιακών. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Θάσου. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Είναι η 3η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.




Σιδέρης Κυριάκος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ(2006). Γεννήθηκε το 1977. Παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Ελένη Πούλιου. Εργάστηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Καβάλας. Σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο (Interen) οι  δραστηριότητες του οποίου επικεντρώνονται σε μελέτες και κατασκευή ενεργειακών έργων και Η/Μ εγκαταστάσεων.  Το 2013 συμμετείχε στις εκλογές του ΤΕΕ με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ".Είναι η 3η του συμμετοχή σε εκλογές ΤΕΕ.








Σφούνης Δημήτρης
Πολιτικός Μηχανικός (Δ.Π.Θ, 2007). Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1982. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Υδραυλική Μηχανική (ΔΠΘ) και σήμερα παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Από το 2008 διατηρεί Γραφείο Τεχνικών Μελετών & Εφαρμογών στην Καβάλα με μόνιμη συνεργασία με την Αρχιτέκτονα Μηχανικό Παναγιώταρου Α. Μαρία. Είναι Ελεγκτής Δόμησης Α΄ Τάξης, Ενεργειακός Επιθεωρητής Β΄ Τάξης και Επιθεωρητής Ξενοδοχειακών Μονάδων και Τουριστικών Καταλυμάτων. Μέλος μόνιμων επιτροπών του ΤΕΕ-ΑΜ, (2010-2013) α. Μόνιμο μέλος επιτροπής Χωροταξίας, Πολεοδομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αρχιτεκτονικών Θεμάτων, β. Μόνιμο μέλος επιτροπής επαγγελματικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων | (2014-2016) α. Μόνιμο μέλος επιτροπής επαγγελματικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων β. Μόνιμο μέλος επιτροπής Αρχιτεκτονικών Θεμάτων γ. Μόνιμο μέλος επιτροπής Αντισεισμικής & Πολιτικής Προστασίας. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ



Τσακαλίδης Γεώργιος
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1977. Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» (ΕΑΠ) και «Εδαφομηχανική και Τεχνική Σεισμολογία» (Imperial College London, UK). Εργάστηκε, στις εταιρείες Γεωδυναμική ΕΠΕ (Θεσσαλονίκη) και ATKINS (Λονδίνο) ως σύμβουλος Γεωτεχνικός Μηχανικός, ως ελεύθερος επαγγελματίας σε επίβλεψη ιδιωτικών κτιριακών έργων και εκπόνηση στατικών μελετών και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Σήμερα εργάζεται στην Τ.Υ του Δήμου Καβάλας, στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, ως επιβλέπων κατασκευής Δημ.Έργων, συντάκτης και επιβλέπων μελετών Δημ.Έργων με παράλληλη ενασχόληση την ένταξη έργων προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ και λοιπές λειτουργίες ΤΥ Δήμου. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency), Ιταλικά (PLIDA B2). Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Γενικός Γραμματέας στη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος στην τρέχουσα περίοδο. Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές ΤΕΕ



Τσεκμέζογλου Σωτήρης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1980. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών και υλοποίηση ιδιωτικών έργων. Εξειδικεύεται σε εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας όπως αυτοματισμοί σε συστήματα θέρμανσης-ψύξης, θερμομόνωση - στεγανοποίηση με ψεκασμό πολυουρεθάνης και πολυουρίας κα. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης KNX Partner σε εφαρμογές «Έξυπνο Σπίτι».Είναι εκπαιδευτής ενεργειακών επιθεωρητών στο Ι.Ε.Κ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. Έχει διατελέσει μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων με την παράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, με έντονη συνεισφορά σε ενεργειακά κυρίως ζητήματα. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2010 έως και το 2012, οπότε παραιτήθηκε για να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας (Π.Σ.Δ.Μ.Η.-Α.Μ.)Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ" .Σήμερα είναι Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Π.Σ.Δ.Μ.Η.-Α.Μ.



Χατζούδη Παναγιώτα
Πολιτικός ΜηχανικόςΓεννήθηκε το 1985.Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ. Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο αντικείμενο «Αντισεισμικός Σχεδιασμός Τεχνικών Έργων». Δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας από το 2009 στην Ελευθερούπολη Καβάλας με αντικείμενο ενασχόλησης την εκπόνηση Στατικών και Αρχιτεκτονικών μελετών. Ανήκει στο μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ" Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι η 2η της συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.




Χόης Στέλιος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ. Γεννήθηκε το 1979. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Δ.Π.Θ) στα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου  (2006). Έχει εργαστεί από το 2008 έως το 2011   σε κατασκευαστικές εταιρίες ιδιωτικών & δημοσίων έργων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Από το 2011 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο με αντικείμενο τη μελέτη & την κατασκευή Η/Μ έργων, αλλά και τις υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας. Παράλληλα εργάζεται από το 2011 ως εξωτερικός συνεργάτης στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παγγαίου. Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ από το 2013 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ" και από τον Ιούνιο του 2015 Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Ανατολικής ΜακεδονίαςΜέλος της 3μελούς Γραμματείας της Παράταξης "ΟΡ.ΜΗ".Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου