Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Βιογραφικά Υποψηφίων για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΑΜ (Νομός Δράμας)-2016






Γεωργιάδης Κ. Γιώργος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ (Α.Π.Θ). Γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην πόλη της Δράμας. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Συστήματα Ενέργειας (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος). Εργάστηκε στο Δήμο Θέρμης επί 6μηνο με αντικείμενο τις μελέτες Ενεργητικής Πυροπροστασίας Σχολικών Κτιρίων. Μέλος του ΤΕΕ από το 2014. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.





Γιάνναρου Σοφία
Πολιτικός Μηχανικός. Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ.(2002). Γεννήθηκε το 1978. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο «Νέα Υλικά και Τεχνολογίες στο Σχεδιασμό έργων από Οπλισμένο Σκυρόδεμα». Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. Φοιτήτρια του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, της Σχολής Γεωπονίας - Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του ΤΕΙ ΑΜΘ. Γνωρίζει  Αγγλικά. Εργάστηκε ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Σήμερα εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μέλος του ΤΕΕ από το 2003. Είναι η 1η της συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.



Σελαλματζίδης Νικόλαος
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1979. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου με αντικείμενο τις "Εκτιμήσεις Ακινήτων" (Heriot-Watt University, Edinburgh). Εργάστηκε στην Κύπρο σε εταιρεία εκτιμήσεων και από το 2007 μέχρι σήμερα εξασκεί το επάγγελμα του Τοπογράφου ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στη Δράμα. Παράλληλα έχει εργαστεί εποχιακά ως τοπογράφος στο Δήμο Νάουσας, σε διάφορες κατασκευαστικές εταιρίες, στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στην κτηματογράφηση του αγωγού TAP. Είναι η 2η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ. 




Σεραφειμίδου Αικατερίνη
Πολιτικός Μηχανικός. Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Δ.Π.Θ. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1988. Αποφοίτησε το 2013 και από τον Ιούλιο του ίδιου έτους ξεκίνησε να εργάζεται στη Δράμα ως εξωτερική συνεργάτιδα στην Τεχνική Εταιρία «Βουγιουκλής Γ. Κων/νος & ΣΙΑ ΕΕ», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην Κατασκευή Δημοσίων Έργων. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και Γερμανικά (Zertifikat). Είναι η 1η της συμμετοχή σε εκλογές ΤΕΕ.







Τσιμπρικίδου Βασιλική 
Αρχιτέκτων Μηχανικός. Είναι απόφοιτη του University of Portsmouth UK από όπου και απέκτησε τα πτυχία BA Honours of Arts in Architecture και Diploma in Architecture. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1974. Δραστηριοποιείται ως Ελεύθερη Επαγγελματίας από το 2001. Συμμετείχε σε ομάδα εργασίας για την επιτροπή ερευνών του ΑΠΘ με θέμα: "Διεύρυνση και ανάδειξη της παραλιακής  ζώνης της Καλαμαριάς" όπου ασχολήθηκε με το σχεδιασμό και τη μελέτη εφαρμογής του έργου. Βραβεύτηκε στο διαγωνισμό για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της πρόσοψης του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Δράμας (conceptual design & μελέτη εφαρμογής). Μελέτησε τη δημιουργία στεγάστρου για τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων στον χώρο πραγματοποίησης της Ονειρούπολης Δράμας (Conceptual design και μελέτη εφαρμογής). Από το 2003 διατηρεί  Τεχνικό Γραφείο και δραστηριοποιείται σε Δράμα και Καβάλα με αντικείμενο κυρίως την εκπόνηση μελετών και κατασκευών κτιριακών έργων, το conceptual design αρχιτεκτονικών και μελετών διακόσμησης καθώς και την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Είναι η 2η  της συμμετοχή σε εκλογές ΤΕΕ.  Υπήρξε μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ την περίοδο 2010-2013 εκλεγμένη τότε με την παράταξη Δ.Κ.Μ.




Χαραλαμπίδου Μαρία
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Απόφοιτη του Τ.Η.Μ.Μ.Υ, ΔΠΘ (2010).Γεννήθηκε το 1986 στη Δράμα. Το 2012, έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης του ιδίου τμήματος, εργαζόμενη στη μεταπτυχιακή της διατριβή στο επιστημονικό πεδίο της Μηχανοτρονικής και ειδικότερα στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων τηλεμετρίας με χρήση μικροαισθητηρίων. Εργάζεται ως Ελεύθερη Επαγγελματίας και εκπονεί διδακτορική  διατριβή με αντικείμενο τα "συστήματα ασφάλειας με χρήση Ασύρματων Δικτύων Αισθητηρίων". Κατέχει μελετητικό πτυχίο ηλεκτρολογικών έργων τάξης Α΄, Το επαγγελματικό της πεδίο περιλαμβάνει μελέτες οχημάτων (εγγεγραμμένη στο μητρώο μελετητών οχημάτων Ειδικής Χρήσης-Ειδικού Σκοπού), υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις Α΄ και Β΄ επικινδυνότητας, μελέτες και εκπονήσεις έργων νέας τεχνολογίας και αυτοματισμών για εναλλακτικές εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας και είναι ελεγκτής ανυψωτικών μηχανημάτων (ΦΕΚ 1186Β/2003). Είναι μέλος (Ταμίας) της Δ.Ε του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Ανατ. Μακεδονίας (Π.Σ.Δ.Μ.Η-Α.Μ) από το 2015 εκλεγμένη με την παράταξη "Μηχανικοί της Ανάπτυξης". Είναι η 1η της συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.



Χρυσομαλίδου Αναστασία
Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε το 1979. Παντρεμένη με δύο παιδιά. Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ. (2003). Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο «Διαχείριση Υδάτινων πόρων στη Μεσόγειο». Φοιτήτρια του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, της Σχολής Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του ΤΕΙ ΑΜΘ. Γνωρίζει  άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Εργάστηκε στην εταιρία «ΑΚΜΗ Α.Τ.Ε.» στην Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο τη μελέτη και επίβλεψη έργων οδοποιίας, οικοδομικών και υδραυλικών. Σήμερα εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2003. Είναι η 1η της συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας
    Είμαι ένα ιδιωτικό δάνειο χρήματα. Θα δανείζει χρήματα σε άτομα που θέλουν ένα δάνειο για ένα έργο ή άλλο. Έχω πληρώσει ποσά μεταξύ 5.000 € και 5.000.000 €. Επιτοκίου μου είναι 3% έως 6%, ανάλογα με το ποσό αιτήματος. Για την αίτηση δανείου σας παρακαλώ στείλτε μου.

    e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή