Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση για τον ΝΟΚ στην Καβάλα με τη "δομική υποστήριξη" του ΤΕΕ-ΑΜ...



Από χθεσινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ ΑΜ, ενημερωθήκαμε ότι στις 4 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Καβάλας  ημερίδα με θέμα:

«Νέος Οικοδομικός Κανονισμός ουσιαστικές τροποποιήσεις μετά τους νόμους 4178/13, 4258/14 και 4280/14 με εισηγήτρια την κα Λεμπέση και με κόστος συμμετοχής 25 €».

Στην πρωινή ανάρτηση χθες η εκδήλωση παρουσιάζονταν ως «εκδήλωση τρίτων». Προς το μεσημέρι απαλείφθηκε ο όρος «εκδήλωση τρίτων» και αντικαταστάθηκε από το γενικό και παραπλανητικό τίτλο «Ενημερωτική Συγκέντρωση για τον ΝΟΚ στην Καβάλα στις 04/12/2014». Ανατρέχοντας όμως στην ιστοσελίδα της Δομικής Ενημέρωσης στην οποία παραπέμπει και η ανακοίνωση του ΤΕΕ- ΑΜ διαπιστώνουμε ότι,

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με τη δομική υποστήριξη του ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας.

Τα ερωτήματα που θέτουμε ως Παράταξη είναι:

Εάν όντως η ημερίδα πραγματοποιείται με τη δομική υποστήριξη του ΤΕΕ ΑΜ, σε τι συνίσταται η δομική υποστήριξη, πότε αποφασίστηκε και γιατί επιμελώς απαλείφθηκε από την ανακοίνωση του ΤΕΕ ΑΜ;

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι το ΤΕΕ ΑΜ είναι εκτεθειμένο.

Προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας παραθέτουμε και τα δύο κείμενα των ανακοινώσεων, της Δομικής Ενημέρωσης και του ΤΕΕ-ΑΜ αντίστοιχα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου