Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου για το αποτέλεσμα των Εκλογών στο ΤΕΕ-ΑΜ

Το λυκαυγές της 24ης Νοεμβρίου 2013 δε θα μπορούσε παρά να φέρει τη μεγάλη Νίκη της ΟΡΜΗΣ, της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ για την Ανατολική Μακεδονία» με ποσοστό 54,5% για το Νομό Καβάλας και 16 έδρες στη Νέα Αντιπροσωπεία. Η αναγνώριση του Έργου της τριετίας, οι αγώνες για την αναβάθμιση του θεσμικού ρόλου του ΤΕΕ-ΑΜ που αναζητούσαν τη δική τους δικαίωση και η δημιουργία νέων ευνοϊκότερων προϋποθέσεων για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι ίδιοι οι μηχανικοί όσο και η κοινωνία και η χώρα γενικότερα, έφεραν τους μηχανικούς στις κάλπες. Η μήτρα που γέννησε το «ΟΡΑΜΑ» είναι βέβαιο πως θα δώσει και το  σπέρμα  για τη δημιουργία του  κινήματος των ενεργών μηχανικών που θα απαντά στα προβλήματα, με συλλογική προσπάθεια, με καθαρούς στόχους και με διάθεση συνεργασίας. Η νίκη του συνδυασμού μας ανήκει σε όλους τους μηχανικούς που μας πίστεψαν και μας εμπιστεύθηκαν. Πάνω απ’ όλα όμως η νίκη ανήκει στους εξαιρετικούς και πολλούς νέους Μηχανικούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και πήραν την υπόθεση των εκλογών στα χέρια τους  δίνοντας με καταλυτικό τρόπο το δικό τους μοναδικό ανιδιοτελή αγώνα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μηχανικούς που με ενθουσιασμό μας ψήφισαν και μας έδωσαν τη μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε. Διαμορφώνουμε μια άλλη σχέση πιο αποτελεσματική, πιο συμμετοχική μαζί τους. Συγχαίρουμε ΟΛΟΥΣ τους εκλεγέντες μηχανικούς της Καβάλας και της Δράμας στη νέα 45μελή «Βουλή» των Μηχανικών και δηλώνουμε ότι θα συνεργαστούμε δημιουργικά με όλους, χωρίς να παραβιάζουμε το δικό μας κώδικα αξιών, χωρίς να ξεθωριάζουμε τις αρχές μας.
Η ΝΙΚΗ ανήκει στους ΝΕΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ που καλούνται τώρα να φέρουν το καινούριο στο ΤΕΕ. Η πρόκληση είναι μπροστά τους. Θα τους συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο. Το αξίζουν. Το χρειάζεται η κοινωνία των μηχανικών, το χρειάζεται η πατρίδα μας.
Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Καβάλα, 25 Νοεμβρίου 2013
Για την «ΟΡΜΗ»

Λάζαρος Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου