Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Έργο ΤΕΕ-ΑΜ 3ετίας 2010-2013. Μέρος 5 "Θέσεις και Προτάσεις του ΤΕΕ-ΑΜ στην 3ετία 2010-2013"


Θέσεις και Προτάσεις του ΤΕΕ-ΑΜ στην 3ετία 2010-2013

2013
 2.  «Επιστολή στην Υπουργό Τουρισμού για τις "Μεταρρυθμιστικές Δράσεις του Υπουργείου και του ΕΟΤ»   
3.   Αρχιτεκτονικός περίπατος στα πλαίσια της συμμετοχής του ΤΕΕ-ΑΜ στη 2η BIENALLE  Αστικής και Αρχιτεκτονικής Αποκατάστασης (Συνεργασία ΤΕΕ-ΑΜ, Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν.Καβάλας, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ)
4.   Ενημέρωση-Ευαισθητοποίηση των Επιχειρήσεων της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας θέσεις εργασίας στους νέους.  Εκδήλωση ενημέρωσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας
5.  «Ο ορυκτός πλούτος της Θάσου-Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» Εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, συμμετοχή του Προέδρου του ΤΕΕ-ΑΜ στην παρουσίαση του βιβλίου  (Οκτώβριος)

2012
 8. «Προτάσεις του ΤΕΕ-ΑΜ για την εγκατάσταση και λειτουργία δεξαμενών αποθήκευσης υγρών καυσίμων στη Ν.Κώμη Π.Ε. Καβάλας από την εταιρία «Σ.ΠΟΥΡΓΟΥΤΖΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» (Ιανουάριος) (Έγγραφο προς το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας)
9.   «Πρόγραμμα FATE Πρoτάσεις αξιοποίησης Στρατοπέδου ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Παρατηρήσεις επί της πρότασης/μελέτης (Ιανουάριος)
10. «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Θάσου 2011-2014» (Ιανουάριος) (Πρόταση Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ-ΑΜ)
11. «Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων της Μ.Π.Ε. του Έργου "Ο.Ε.Δ.Α. Δυτικού τομέα της Π.Α.Μ.Θ.» (Ιανουάριος) (Έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου Περιφέρειας ΑΜΘ)
12. «Αναθέσεις μελετών ως Ερευνητικά Προγράμματα από τους Ο.Τ.Α. σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.» (Ιανουάριος) (Έγγραφο προς τους Δήμους Καβάλας και Δράμας και προς το Δ.Π.Θ.)

2011
14. «Απόψεις και προτάσεις επί του Σχεδίου Π.Δ. "Οργανισμός Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης"» (Δεκέμβριος) (Έγγραφο προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης)
16. «Υλοποίηση συλλογικής σύμβασης Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου με το ΕΤΑΑ»  (Έγγραφο προς την Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας)
18. «Μη ανανέωση συμβάσεων ελεγκτών γιατρών ΤΣΜΕΔΕ Καβάλας» (Δεκέμβριος) (Έγγραφο προς το ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ)
19. «Αναμόρφωση πεζοδρομίου παραλιακής Καβάλας» (Δεκέμβριος) (Έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας)
20. «Κάθετος Άξονας Καβάλας-Δράμας - Εξοχής» (Δεκέμβριος) (Έγγραφο προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων)
21. «Προτάσεις Αναμόρφωσης Θεσμικού Πλαισίου Δημοσίων Έργων» (Δεκέμβριος) (Έγγραφο προς τον Πρόεδρο του ΤΕΕ)

22.«Ίδρυση Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος στο Λιμάνι της Καβάλας» (Δεκέμβριος) (Έγγραφο στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου