Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Βιογραφικά Υποψηφίων για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΑΜ (Νομός Δράμας) 2019


Ερμείδης Ιωάννης
Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. 
Γεννήθηκε στη Δράμα το 1985.
Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ.
Εργάστηκε στο Τεχνικό Γραφείο της εταιρείας «MAINTHERM ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ».
Σήμερα είναι Ελεύθερος επαγγελματίας.
Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.





Τσιμπρικίδου Βασιλική
Αρχιτέκτων Μηχανικός. 
Απόφοιτη του University of Portsmouth UK από όπου απέκτησε τα πτυχία BA Honours of Arts in Architecture και Diploma in Architecture.
Δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 2001. Συμμετείχε σε ομάδα εργασίας για την επιτροπή ερευνών του ΑΠΘ με θέμα: «Διεύρυνση και ανάδειξη της παραλιακής ζώνης της Καλαμαριάς». Βραβεύτηκε στον διαγωνισμό για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της πρόσοψης του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Δράμας (conceptual design & μελέτη εφαρμογής). Από το 2003 διατηρεί τεχνικό γραφείο και δραστηριοποιείται σε Δράμα και Καβάλα με αντικείμενο κυρίως την εκπόνηση μελετών και κατασκευών κτιριακών έργων, το conceptual design αρχιτεκτονικών και μελετών διακόσμησης καθώς και την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ στις περιόδους 2010-2013 (με την παράταξη ΔΚΜ) & 2016-2019 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ".
Μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ ΑΜ την περίοδο 2016-2017.
 
Είναι η 3η της συμμετοχή σε εκλογές ΤΕΕ.


Χαραλαμπίδου Μαρία
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.
Απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ με εξειδίκευση στη Μηχανοτρονική και τα Συστήματα Αυτοματισμών. Υποψήφια Διδάκτορας στο ΔΠΘ με ερευνητικό πεδίο τα «Συστήματα Ασφάλειας Ανοιχτού Χώρου με Χρήση Ασύρματων Δικτύων Αισθητηρίων».
Από το 2012 εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Ηλεκτρολόγου και Μηχανολόγου Μηχανικού, όπως υπηρεσίες Συμβούλου Μηχανικού και πιστοποιήσεων (Τεχνικός Ασφαλείας, Σύμβουλος ποιότητας ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, κλπ.), υπηρεσίες μελετών Μέσων Μεταφοράς (χερσαίων), Οχημάτων Ειδικής Χρήσης Ειδικού Σκοπού, Ηλεκτρολογικών, Μηχανολογικών μελετών καθώς και μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Διαχείρισης Αποβλήτων, Οργάνωσης Συλλογής και Μεταφοράς Επικίνδυνων και μη Επικίνδυνων Αποβλήτων. Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ στην περίοδο 2016-20199 με την παράταξη "ΟΡ.ΜΗ". Μέλος της Δ.Ε του ΠΣΔΜΗ-ΑΜ. Είναι η 2η της συμμετοχή σε εκλογές ΤΕΕ.



Χατζηαλεξιάδης Αλέξανδρος
Ηλεκτρολογος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών.
Γεννήθηκε στη Δράμα το 1989. Απόφοιτος του Τμήματος ΗΜ&ΤΥ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στα «Αιολικά Συστήματα Ενέργειας», με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde (Γλασκώβη). Εργάστηκε δύο χρόνια ως εκπαιδευτής ενηλίκων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα γνωστικά αντικείμενα της Ψηφιακής Λογικής και Σχεδίασης Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων και Ηλεκτρικών Μηχανών. Από το 2018 εργάζεται στην εταιρεία «Συστήματα Sunlight Α.Β.Ε.Ε». στο Τμήμα Συναρμολόγησης μπαταριών λιθίου ως Μηχανικός Ανάπτυξης. Είναι η 1η του συμμετοχή σε εκλογές του ΤΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου