Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ημερίδα «Ηλεκτροκίνηση: τρέχουσα κατάσταση και προοπτικές»

Αγαπητοί συνάδεφοι,

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των εκδηλώσεων καθαρής κινητικότητας το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Απριλίου, που συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, ο Δήμος Ξάνθης, ο Δήμος Αβδήρων, η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, το Σωματείο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Ξάνθης και το Επιμελητήριο Ξάνθης σας προσκαλούμε:
  • το Σάββατο 25 Απριλίου, στην Ημερίδα «Ηλεκτροκίνηση: τρέχουσα κατάσταση και προοπτικές», που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1), στις 10:00 πμ,
  • την Κυριακή 26 Απριλίου, στον Διεθνή αγώνα οδήγησης τύπου «Eco-Rally» για Ηλεκτρικά, Υβριδικά Ηλεκτρικά και Εναλλακτικής Ενέργειας Οχήματα (πχ διπλού καυσίμου με φυσικό αέριο, υγραέριο, βιοκαύσιμα, κλπ), με αφετηρία και τερματισμό την πόλη της Ξάνθης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το Λιμνίο στις 08:00, θα περάσει από Σταυρούπολη και Άβδηρα και θα καταλήξει στο Μοτέλ Νατάσσα, όπου θα γίνει δεξίωση για τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές και θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές.

Με τιμή
Αθανάσιος Καρλής
Επίκουρος Καθηγητής
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Αναπληρωματικό Μέλος του ΔΣ του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου